Blog

Planet Wool doneert 9 rolstoelen

Texelana heeft drie prachtige winkels op Texel. Zij verkopen mooie wolprodukten waaronder ook de mutsen van Planet Wool. De winst die Planet Wool daarop maakt wordt deze keer besteed aan het aanschaffen van rolstoelen.
Ook mytylschool De Brug en revalidatiecentrum Rijndam in Rotterdam, droegen hun steentje bij door Planet Wool uit te nodigen voor de kerstmarkt. Het personeel kreeg de mogelijkheid om een mooie muts te kopen. In totaal kon Planet Wool 9 rolstoelen bestellen.
Dankzij de medewerking van een ziekenhuis in Kathmandu: Hospital-Swoyambhu konden de nieuwe rolstoelen met korting worden aangeschaft. Het ziekenhuis nam de vervoerskosten voor haar rekening. De rolstoelen werden met een ambulance afgeleverd.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Post a comment

TRANSLATE >>
error: Content is protected !!