Blog

Therapieruimte in Kirtipur volledig ingericht en klaar voor gebruik.

Planet Wool startte medio mei 2017 met het bouwen van een overkapping op een braak liggend stukje grond naast een klaslokaaltje voor gehandicapte kinderen in Kirtipur. De ouders van de kinderen en vrijwilligers stortten een vloer en metselden de muren. Vervolgens werden er kunststof kozijnen in het gebouw geplaatst. De muren werden gestuct en de vloer geëgaliseerd. De keuken werd ook door Planet Wool ingericht. Tot slot werd er linoleum gelegd. In juni 2019 was er een feest!  De therapieruimte was volledig ingericht en werd in gebruik genomen. Planet Wool is dankbaar dat zij dit heeft kunnen realiseren van de opbrengst van de verkoop van de produkten van Planet Wool.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Post a comment

TRANSLATE >>
error: Content is protected !!