Blog

Therapieruimte voor gehandicapte kinderen krijgt kunststof kozijnen met glas

In februari 2017 liet Planet Wool op een braak liggend stukje grond in Kirtipur een overkapping bouwen aan een klaslokaal voor gehandicapte kinderen. Medio juni 2017 werd er een betonnen vloer gestort en vervolgens werden er muren gemetseld. (2018)
Dankzij de goede verkoop van de wollen mutsen en de kerstattenties die Planet Wool aan Mainsupport BV, HDM en Earth & Eternity mocht verzorgen (dec. 2018), konden er kunststof kozijnen met glas worden geplaatst. Deze mooie grote ruimte wordt straks gebruikt als therapieruimte voor de kinderen. Daarnaast wordt er een gedeelte ingericht als keuken waar voor de kinderen kan worden gekookt.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

TRANSLATE >>
error: Content is protected !!