Blog

Operatie geslaagd!

Eind maart 2018 kreeg mijn Nepalese vriend Diwakar een emotioneel berichtje van een arm echtpaar over hun 10 jarig zoontje: Damodar Pant. Damodar woont samen met zijn jonger broertje bij zijn ouders in het Chitwan District. Hij is geboren met een fistel in zijn hals en hij werd twee keer eerder hieraan geopereerd. De ouders hadden hiervoor geld geleend bij familie en kennissen. Helaas groeide de fistel door tot tegen zijn halsslagader. Gevaarlijk!!  Ouders vroegen hulp. Dankzij een gift en een bijdrage van Planet Wool kon hij op 9 april 2018 opnieuw worden geopereerd. Ditmaal met succes. Eind april reisde hij samen met zijn moeder een hele dag (bus en lopen) om bij Diwakar een bedankbriefje te schrijven!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

TRANSLATE >>
error: Content is protected !!