Blog

Bouwen van ruimte voor gehandicapte kinderen in Kirtipur

In februari 2017 liet Planet Wool op een braak liggend stukje grond naast een ruimte waar ongeveer 12 gehandicapte kinderen verblijven een overkapping bouwen. Vervolgens werd er medio juni 2017 een betonnen vloer gestort. De ruimte van ongeveer 7 x 4 meter zal straks worden gebruikt als therapieruimte en er zal een keukentje worden gemaakt. Dankzij een kerstattentie die Planet Wool aan Onderwijsgroep Buitengewoon (Venlo) mocht verzorgen, zijn de muren nu opgemetseld zodat er langzaamaan een mooie grote ruimte komt om de ernstig gehandicapte kinderen de juiste behandeling en therapie te geven. Op dit moment gebeurt alles in een kleine ruimte. Daarnaast werd er een grote stalen afsluitbare kast en een verstelbaar tafeltje aangeschaft.

Onderwijsgroep Buitengewoon Bedankt !!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

TRANSLATE >>
error: Content is protected !!